искам да питам какъв ще да е разхода на алфа 156 жтд 2.4,140коня, комби,2001 година градско.За извънградско знам 4е е 6.5-7...
Известие
Collapse
No announcement yet.
156 2.4 jtd
Collapse
X
-
Re: 156 2.4 jtd
Първоначално публикувано от littlesisterискам да питам какъв ще да е разхода на алфа 156 жтд 2.4,140коня, комби,2001 година градско.За извънградско знам 4е е 6.5-7...
А зависи от града, от десния крак, абе от много работи.
Поне при мен е толкова градския разход.
-
При мен лятото 8 л / 100 км,зимата - 10 л/100 км....Особено пък тази зима
И при мен е същото?156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от ^Pamuka^Колега ти сам си отговаряш на въпросите.
Моята на дълъг път пада до 5.5/100 (лятото), а в момента градско гори около 9, но все пак да не забравяме, че живея в Русе.156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
днеска си зех въпросния автомобил и имам няколко запитвания.Не разбирам много от коли бтв.Значи антената ми е отзад в багажника и бих искал да ми кажете къде се поставя.
Второ.Бях на диагностика и няма нищо притеснително но като давам газ някакси се забавя за момент и изведнъж литва.В пурвите мигове след като натиска газта не мърда. Искам компетентни мнения плс.156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
Brera 2.4jtd 200 + к.с.
Comment
-
Turbo Gap. Турбината надува на 1800 оборота следователно двг - то получава повече мощ ( повече въздух, по-добро горене) и ти усещаш рязкото ускорение на 2000 оборота. После има и разтоварване на турбината през някави обороти, което най-добре се усеща на 4-5 скорост. Като разтовари турбината усещаш как забива моцуна за момент после пак се набира. Не се спичай всички са така.Alfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от ^Pamuka^Turbo Gap. Турбината надува на 1800 оборота следователно двг - то получава повече мощ ( повече въздух, по-добро горене) и ти усещаш рязкото ускорение на 2000 оборота. После има и разтоварване на турбината през някави обороти, което най-добре се усеща на 4-5 скорост. Като разтовари турбината усещаш как забива моцуна за момент после пак се набира. Не се спичай всички са така.
Comment
-
На моята кола антена никъде не стърчи, но когато пусна подгрева радиото се смущава. Поради тази причина си правя извода, че антената е вградена в подгрева на задния прозорец, но не съм 100% сигурен.Alfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от ^Pamuka^На моята кола антена никъде не стърчи, но когато пусна подгрева радиото се смущава. Поради тази причина си правя извода, че антената е вградена в подгрева на задния прозорец, но не съм 100% сигурен.
Comment
Comment